YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriNevşehir'de STK'lardan Başkan Savran'a ziyaret
Nevşehir'de STK'lardan Başkan Savran'a ziyaret
Nevşehir’de faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)- Belediye Başkanı Savran, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir şubesi, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri İHH İnsani Yardım Derneği başkan ve yöneticilerini ayrı ayrı başkanlık makamında konuk etti.
İlk olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şubesi Başkanı Ramazan Çiftci ve beraberindeki vakıf yöneticileri ile bir araya gelen Savran, Nevşehir’de yeni kurulan vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çiftçi ve beraberindeki gazi ve şehit yakınları ile bir süre sohbet eden Savran’a vakıf başkanı Çiftçi tarafından üzerine Ay Yıldız dokunmuş bir kilim hediye edildi.
Savran daha sonra Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Murat Çöloğlu ve Özcan Gömeç’i konuk etti. 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Savran, tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve muhasebe çalışanlarının Muhasebe Haftasını kutladı.
Savran’ın son konukları ise Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Baki Öncel ve yönetim kurulu üyesi Ali Akarsu oldu. Savran, İHH yöneticileri ile hem vakfın gerçekleştirdiği yardımlar hem de Nevşehir Belediyesi’nin sosyal yardımları konusunda istişarelerde bulundu.
-
RES ve GES'lerin imar ve ruhsat süreçlerine yeni düzenleme -
Bursa Yıldırım'da Yavuzselim Pazaryeri'nde çalışmalar devam ediyor -
Giresun’da üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor -
ULUTEK Yazılım Vadisi ile üniversite ve iş dünyası arasında güçlü köprü -
Şirince’den AASSM’ye uzanan müzik şöleni -
Bilim meraklısı çocuklar Konya Bilim Merkezi’nde yaz kamplarında buluşuyor -
Kocaeli Gebze’de konforlu ulaşım için yol ve altyapı çalışması -
Ordu’da Halk Günü yoğun ilgi gördü

