GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriNevşehir'de Kurşunlu Cami'nde ilk teravih
Nevşehir'de Kurşunlu Cami'nde ilk teravih
Nevşehir'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonu tamamlanarak yeniden ibadete açılan Kurşunlu Cami’nde ilk teravih namazı kılındı. Namaz sonrasında AK Parti Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Lale Devri'nin sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından 1726-1727 yıllarında yaptırılan Damat İbrahim Paşa Külliyesi'ndeki caminin restorasyonu tamamlandı.
Restorasyonun başladığı 3 Temmuz 2018'den beri kapalı olan cami, cuma namazıyla yeniden ibadete açılırken ilk teravih namazı da kılındı.
Teravih namazı sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.
Cami çıkışında AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve AK Parti yöneticileri ile birlikte vatandaşlara helva ikram eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, uzun bir aradan sonra Kurşunlu Cami’ne kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Savran, “Cenabı Hak’tan, güzelliklerle dolu bu rahmet ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden sağlık ve huzuru eksik YanıtlaYönlendir
-
7 ülkeye yeni Büyükelçi atandı -
Bursa'da Başkan Yılmaz gençlere fethi anlattı -
Türk tiyatrosunun usta ismi Feyha Çelenk vefat etti -
Uzmandan kalp sağlığı uyarısı: Riskler erken yaşta başlıyor -
Kahramanmaraş’ta o poligon görevlisi görevden uzaklaştırıldı! -
Okul saldırıları sonrası 'Temiz Toplum'dan son çağrı -
MÜSİAD Bursa'da 'yeni düzeni' konuştu... Türkiye 5. nesil savaşa hazır olmalı -
İzmit Belediyesi gazilere vefa ziyaretlerini sürdürüyor

