YAŞAM
YAŞAM HaberleriNASA Uzay Sergisi kapılarını 8 Aralık'ta açıyor
NASA Uzay Sergisi kapılarını 8 Aralık'ta açıyor
Türkiye'ye Hupalupa Expo tarafından getirilen NASA Uzay Sergisi, 8 Aralık'tan itibaren Metropol İstanbul'da ziyarete açılacak.
İSTANBUL (İGFA) - 4 yıl içinde 12 ülkede 4 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilen ve Türkiye’ye HUPALUPAEXPO tarafından getirilen NASA Uzay Sergisi, 8 Aralık’tan itibaren Metropol İstanbul’da ziyarete açılacak.
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesinin (NASA) Uzay Sergisinde uzay görevlerine tanıklık etmiş gerçek boyuttaki eserlerin de içinde bulunduğu 200'ün üzerinde eser yer alıyor.
NASA'nın 50 yıllık uzay çalışmalarını ve deneyimlerini yansıttığı NASA Uzay Sergisi, bünyesinde yer alan gerçek boyutlu ve tarihi öneme sahip koleksiyon eserleri, interaktif teknolojilerle zenginleştirilmiş VR alanları ile uzayı deneyimleme imkanı sunuyor.
Sergide, Elon Musk’ın sahibi olduğu Space X tarafından geliştirilen Starship’in prototip modeli de bulunuyor.
Space X, Eylül ayında Dragon kapsülüyle ilk sivil yolculu uzay uçuşunu yapmıştı.
-
Denize bakın neler atmışlar! -
Türk turistler Yunanistan'a kaçıyor -
Hava durumuna dikkat! Kıyılar yaz, iç kesimler yağışlı -
Bursa Büyükşehir'den Nilüfer'e nezaket -
Karadeniz’de Türk balıkçı teknesine saldırı: 1 ölü! -
Kocaeli İtfaiyesi’nde güvenlik farkındalığı güçleniyor -
Artvin İl Özel İdaresi köy muhtarlarını dinledi -
Manisa'da pehlivanlar Yuntdağı'nda er meydanında

