YAŞAM
YAŞAM HaberleriNarlıdere'de ayın personeli hediyesini aldı
Narlıdere'de ayın personeli hediyesini aldı
İzmir'de Narlıdere Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin meclis toplantısı öncesinde, Kadın Temizlik Ekibi personeli Güldane Karabulut’a ayın çalışanı uygulaması kapsamında altın hediye etti.
İZMİR (İGFA) - Narlıdere Belediyesi Haziran Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi içinde yer alan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Başkanlıktan verilen önergelerin ve komisyondan gelen raporların görüşüldüğü meclis toplantısında, imar planı değişiklikleri ve kamulaştırma işlemleri de karara bağlandı.
Başkan Engin, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerini geride bıraktıklarını belirterek, yeni dönemin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Meclis toplantısı öncesinde Kadın Temizlik Ekibi personeli Güldane Karabulut’a altın hediye eden Başkan Engin, Karabulut’u özverili çalışması nedeniyle tebrik etti.
-
Gaziantep’te ÇEKÜL Kültür Elçileri sertifikalandı -
İletişim Başkanı Duran: Hakikatin sesini birlikte yükseltelim -
Siber tehditler derinleşiyor -
Bursa'da tedavileri tamamlanan yaban hayvanlar doğaya salındı -
Trabzon’da mezuniyet coşkusu -
Doğrulanmamış ilanlara geçit yok! Ticaret'ten META’ya 5 milyon TL ceza -
Üç barajda 5 yılın üretim rekoru kırıldı -
Çocukların geleceği ekranlarda bulanıklaşıyor... 2050’de 5 milyarı etkilemesi bekleniyor!

