GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriNarkoçelik-18'de 1 tonu uyuşturucu ele geçirildi
Narkoçelik-18'de 1 tonu uyuşturucu ele geçirildi
17 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-18” operasyonlarında; 1 ton 57 kg uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 272 sokak satıcısı yakalandı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 17 ilde "Narkoçelik-18" operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu. Zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlara 210 ekip ve 865 jandarma personeli katıldı.
Operasyonlarda 1 ton 57 kg uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 272 sokak satıcısı yakalandı.
Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve Gürbulak Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.
-
Hazır Beton'un 2025 raporu yayımlandı... İnşaat sektörü ekonominin üzerinde büyüdü -
Kütahya’da İstiklale giden yolda Türkiye şehitlerini anıldı -
Bilecik Pazaryeri’nden Diyarbakır’a şampiyonluk damgası -
Ordu Ünye’de estetik dönüşüm başlıyor -
Bursa Nilüfer’de insan odaklı sürdürülebilirlik eğitimi -
Eskişehir'de atık yemekler mama oluyor -
Denizli’de ‘Mutlu Şehir’ adım adım inşa ediliyor -
Sakarya'da İl Millî Eğitim Müdürü Serdivan’da incelemelerde bulundu

