GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriNarkoçelik-13'te 194 gözaltı
Narkoçelik-13'te 194 gözaltı
İçişleri Bakanlığı'nın 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği "Narkoçelik-13" operasyonunda 194 zehir taciri yakalandı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir aralıksız sürdürdüğü "Narkoçelik" operasyonlarının 13'üncüsü bu kez 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Bakan Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il jandarma komutanlıklarınca, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlarla sokak satıcılarına yönelik 81 ilde eş zamanlı "Narkoçelik-13" operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlarda 451 kilogram uyuşturucu madde ile 87 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiği ve 194 şüphelinin yakalandığı bilgisini veren Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, uyuşturucu satıcılarının aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya, 4 bin 289 ekip, 14 bin 108 personel ve 169 narkotik dedektör köpeğinin katıldığı operasyonlarda bazı İllerde ele geçirilen uyuşturucu miktarlarına ilişkin şunları kaydetti:
-
Kayseri Talas'ta kurban pazarına yoğun ilgi -
Kocaeli Hatıra Mağazası’nda yok yok -
Bursa Büyükşehir sezonun üçüncü kupasına da kavuştu -
KASKİ'den şehrin dört bir yanına altyapı yatırımı -
Yurt genelinde kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı -
Ragnarok Zero: Global, ilk küresel Ragnarok PC sunucusu için ilk açık beta testini başlattı -
Tenis şampiyonları ödüllerini aldı -
Yılın ilham veren kadın futbolcusu ödülü Nevide Çiçek'e verildi

