POLİTİKA
POLİTİKA Haberleri‘Mutfak canlı kalırsa, aile zinde olur’
Onbir Ayın Sultanı Ramazan’da Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı boş durmadı. 600 aileye erzak dağıtımı yapılırken, bir esnafa da gidilerek borçlu olan vatandaşın tüm borçları ödendi
Saadet Partisi Bahçelievler Teşkilatı, bu Ramazan Ayı’nda da durumu iyi olmayan aileleri unutmadı. 600 aileye Ramazan Kumanyası dağıtan Saadet Partililer, Osmanlı Geleneği olan Veresiye Defteri (ZİMEM) Kapatma uygulamasını Bahçelievler’deki bir esnafa giderek gerçekleştirdi.
‘KAZANCIMIZ ALLAH İÇİN VERDİĞİMİZDİR’
Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, “Bu mübarek ayda da ‘Kazancımız Allah için verdiğimizdir’ düsturuyla hareket ettik. Ailenin kalbi mutfaktır. Mutfak canlı kalırsa, aile zinde ve ayakta kalır. Halkın yaşamına bir nebze olsun dokunalım istedik. Çalışmalarımızın ekonomiye ve esnafımıza bereket sağlayacağını düşüncesiyle hareket ettik. Her sene Ramazan Ayı’nda erzak dağıtımı ve ZİMEM uygulamasını yapıyoruz. Rabbim yaptığımız yardımları dergahında kabul eylesin. Ayrıca Veresiye Defteri Kapatma uygulamasının da yaygınlaşmasını ümit ediyoruz. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı da canı gönülden kutluyoruz.” dedi.
-
Kocaeli’de meçhul kabirler insan onuruyla defnediliyor -
İstanbul Büyükşehir'den karne şenliği -
İstanbul’da 198 kilo uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi -
Kılıçdaroğlu’ndan aşura programına katılmama kararı... İnancın siyasete malzeme edilmesine ortak olmayacağız -
Bursa’nın ekonomi haritası ve Burkay’ın mega projeleri -
Ordu Fatsa’da ulaşım altyapısı güçleniyor -
2025’te en fazla ölüm kalp ve damar hastalıklarından kaynaklandı -
Bursa Yıldırım'da Başkan Yılmaz'dan Ülkü Ocakları'na ziyaret

