YAŞAM
YAŞAM HaberleriMustafakemalpaşa’da kitap bağış standı harabeye döndü
Mustafakemalpaşa’da kitap bağış standı harabeye döndü
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinin merkezi noktalarından biri olan Adnan Menderes Meydanı’nda bulunan kitap bağış standı, ilgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
BURSA (İGFA) - Üzerinde "Okuyan Şehir" gibi yazılar bulunan stand, ilk kurulduğunda büyük bir heyecanla karşılanmıştı ancak zamanla ilgi görmemesi ve bakımsız bırakılması sonucunda, atık kağıtların atıldığı boş bir yapıya dönüştü.

Vatandaşların, özellikle çocukların ve gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını desteklemek amacıyla kurulan bu stand, maalesef amacına ulaşamadan terk edilmiş bir hale geldi. Standın içi boş olduğu gibi, etrafı da çöp ve atık kağıtlarla dolmuş durumda.

Bursa Mustafakemalpaşa halkı, standın en kısa sürede amacına uygun şekilde faaliyete geçmesini ve kitap okuma alışkanlığını teşvik edici bir araç olarak kullanılmasını umuyor.
-
Yeşilay'da çifte heyecan yaşandı... Maçta kaybettik ama bisiklette kazanacağız -
Trabzon'da itfaiye ve AFAD’dan kurtarma operasyonu -
Antalya'da 260 kilo balığa el konuldu -
Balıkesir’in 1133 mahallesine eşit hizmet vurgusu -
Jeotermal sektöründen EPDK’ya hibrit kapasite çağrısı... 100 MW yetersiz, en az 360 MW olmalı -
Ordu Fatsa'da altyapı güçlendi -
Beylikdüzü'nde umut balonları Almira için gökyüzünde -
Ankara Kalesi Kale Şenlikleri’ne ev sahipliği yaptı

