YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriMustafa ve Feryat Çelik Taziye Evi Kilis'te hizmete girecek
Mustafa ve Feryat Çelik Taziye Evi Kilis'te hizmete girecek
Kilisli hayırsever işadamı Mustafa Çelik tarafından yaptırılan Mustafa ve Feryat Çelik Taziye Evi, yakın zaman içerisinde hizmete açılarak, vatandaşlara hizmet sağlayacak.
KİLİS (İGFA)- Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde TUNAŞ Helva sahibi Kilisli hemşerimiz Mustafa Çelik tarafından yapılan taziye evi Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu tarafında ziyaret edilerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Kilisli Hayırsever işadamı Mustafa Çelik, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, hiç bir masraftan kaçınılmadığını ve mahalleye yakışır bir taziye evi olduğunu dile getirdi. Serhat şehir Kilis’e yakışır bir taziye evi kazandırmak istediklerini belirten, Mustafa Çelik, "Kilis Belediye Başkanımız Servet Ramazan’ın da katkıları ile çok güzel bir taziye evi yaptığımıza inanıyoruz. Yakın zaman içerisinde inşallah faaliyete geçecek olan taziye evimizde hiç bir eksik kalmadı. Mahallelimiz artık taziyelerini burada kabul edebilecekler" dedi.
-
Saadet Parti Bursa: Taşımacılık sektörü maliyet kıskacında -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Okul güvenliğinde taviz yok! Yeni önlemler geliyor -
Kuru meyve ihracatçılarında ikinci Gabay dönemi -
Azerbaycan–Türkiye kardeşliği Bakü’de masaya yatırıldı -
Üniversiteli öğrencilere 45 bin TL ödüllü Sosyal Girişimcilik Programı -
Bursa’da eğitim çalıştayı -
İzmir Konak’ta bina yangını kontrol altında -
Bakan Gürlek’ten şehit Cengiz Yiğit için anma mesajı

