YAŞAM
YAŞAM HaberleriMuratpaşa'da havuzda testler başlıyor
Muratpaşa'da havuzda testler başlıyor
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Kompeksi’nde yüzme havuzunun izolasyon testleri bu hafta başlıyor.
ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediyesi’nin TBMM’ye 1973’te Antalya milletvekili olarak giren bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 11 Şubat’ta hayata veda eden CHP’nin 4’üncü Genel Başkanı Deniz Baykal’ın memleketinde ad verdiği spor kompleksinin inşaatı devam ediyor.
Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alana kurulan kompleksteyarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahasıve halı saha yer alıyor. Tamamlandığında 30 milyon liraya mal olacak kompleksteyüzme havuzu inşaatı son aşamaya geldi. Havuzun bu hafta izolasyon testine başlanacak.
Merhum Deniz Baykal’ın adının, memleketi Antalya’da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi’nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti.
-
Aslı Olan Şarkıllar'ın ilk konuğu Burak Kut -
Kayseri Melikgazi'de uyum başarıyı getiriyor -
Ceza ve Tevkifevleri personelinin görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı -
Kocaeli Büyükşehir’de 9 bin 195 işçiyi kapsayan sözleşme imzalandı -
Bursaspor’da Muhammet Demir dönemi sona erdi -
Türkiye’de yağışlar 66 yılın zirvesinde -
Manisa’da "Frida" rekoru -
Metehan, KO-MEK’le güçlendi

