YAŞAM
YAŞAM HaberleriMuratapaşa, Kaleiçi ile EMITT’te
Muratapaşa, Kaleiçi ile EMITT’te
Antalya Muratpaşa Belediyesi, dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT’e Kaleiçi temasıyla katılıyor. 12-15 Nisan’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Muratpaşa’nın tanıtım çalışmasının teması “Kaleiçi’nin Antik Bakışları” olacak.
ANTALYA (İGFA) - Geçen yıl 110 ülkeden 33 bin 595 ziyaretçiyi ağırlayan ve dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, 26’ncı kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar, 12-15 Nisan tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
Bu yıl Latin Amerika’dan Uzak Doğu’ya 30’a yakın ülkeden 600’e yakın katılımcının yer alması beklenen fuara Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nin tanıtılacağı stantla katılacak. Fuarda 50 metrekarelik stant alanına sahip Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ki fuar teması ise “Kaleiçi’nin Antik Bakışları” olacak.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da fuarın açılışında yer alacak. Başkan Uysal, 2014’te Kaleiçi merkezli bir destinasyon tanıtımını sürdürdüklerin söyledi. Bu çalışmaların sonucunda Antalya’nın tarihi kent merkezinde 12 ay devam eden bir turizm hareketliliğinin sağlandığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreçte Kaleiçi’ni birçok ulusal ve uluslararası turizm fuarlarına da taşıdık. EMITT’te bunlardan en önemlisi” dedi.
-
Konya Karatay'da Başkan Kılca MTTB'li gençlerle buluştu -
Konya'da trafik yükünü rahatlatacak caddeye yakın mercek -
DDPAI, Vision Experience 2026'da İstanbul'da yeni nesil Z ve N serisi ürünlerini tanıttı -
Sakarya'nın dört yanına “Bir Hikâye Bin Neşe” taşınıyor -
Tekirdağ'da Başkan Yüceer iki yılı anlattı -
Gaziantep'te Mevlid-i Nebi'de 5 bin vatandaş buluştu -
Bitkisel Yağ Tebliği güncellendi... Kalite kriterleri değişti -
Zafer Kalkınma Ajansı Uşak’ta toplandı

