meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Muğla'dan İstanbul ve Trabzon'a 'birlik' tebriği

Muğla

Muğla'dan İstanbul ve Trabzon'a 'birlik' tebriği

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in başkanlık için aday olduğu Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri hakkında bir açıklama yaptı.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine yönelik açıklama yaptı.

 

Başkanlığa seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eden Başkan Aras, "Sayın İmamoğlu’nun İstanbul’da yürüttüğü çalışmalarla İstanbul’a yeni bir anlayış kazandırdığı gibi, Türkiye Belediyeler Birliğinde de yeni bir vizyonla önemli çalışmalara imza atacağından şüphemiz yok. Sayın İmamoğlu’nun vaat ettiği gibi Türkiye Belediyeler Birliği’nin en çalışkan ve en adil dönemini yaşatacağından da eminiz” dedi.

Başkan Aras, Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nde çalışmaları en iyi, en adil ve şeffaf şekilde yürütecek, belediyelerimiz arasında kurulan köprüyü güçlendirip, bölgemiz adına en iyi çalışmaları yapmaya gayret göstereceklerini söyledi. 

Hatırlanacağı gibi Ankara’da yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 515, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB’nin 6. Başkanı oldu.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi