YAŞAM
YAŞAM HaberleriMuğla’da Labranda Su’nun satış ağı Datça’ya ulaştı
Muğla’da Labranda Su’nun satış ağı Datça’ya ulaştı
Muğla Milas Belediyesi’ne ait Labranda Su Fabrikası’nda üretimler hız kesmeden devam ediyor. İlçemizde olduğu kadar ilimizin farklı coğrafyalarında da tercih edilen bir marka olan Labranda Su hizmet kapasitesini genişletiyor.
MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris, Bodrum ve Yatağan Belediyelerinin sosyal tesislerinde satışı yapılan Labranda Su’yun yapılan görüşmelerin tamamlanmasının ardından Datça Belediyesi sosyal tesislerinde de satışı yapılacak.
İLK PARTİ ÜRÜNLER TESLİM EDİLDİ
İlçemiz için önemli bir yere sahip olan, Labranda Antik Kenti’nin tarihi zenginliklerinden beslenen, özgün tarihi ve sağlıklı içim deneyimi ile Milas’ın yanı sıra farklı bölgelerde de vatandaşlarımızın tercih ettiği bir lezzet olan Labranda Su’yun Datça Belediyesi’ne ilk sevkiyatı gerçekleşti. İlk parti ürünler, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özgür tarafından Datça Belediye Başkan Yardımcısı Ali Acar’a teslim edildi.
Çeşitli ölçülerde pet su, damacana ve bardak su üretimi yapılarak kullanıma sunulan Labranda Su Tesisleri, hem Milas’ın markasını başarıyla temsil ediyor hem de vatandaşlarımızın kaliteli suya daha kolay erişmesini sağlıyor.
-
Suça sürüklenen çocukların yüzde 82’si pişman -
15 ülkeden 578 bisikletçi Antalya’da pedal çevirecek -
Mersin'de 'marul tarlada kaldı' iddiasına yalanlama -
CHP’li Yazgan’dan hekimlere yeşil pasaport teklifi -
Adana’da Uzunköprü rüzgarı... Moda tasarımcısı Güzin Vardar Türkiye birincisi oldu -
Edirne Keşan'da okullarda sağlık seferberliği -
Altınkale Kavşağı hizmete açıldı... Yıllık tasarruf hedefi 274 milyon TL -
5G abone sayısı 29 milyona ulaştı

