YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriMuğla'da kütüphaneler sınav haftası öğrencileri bekliyor
Muğla'da kütüphaneler sınav haftası öğrencileri bekliyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde bulunan kütüphane ve dersliklerin, sınav haftasına giren öğrencilere açık olduğunu hatırlattı.
MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’ya kazandırdığı en önemli yatırımlarından birisi olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan kütüphane ve derslikler sınav haftasında öğrencileri bekliyor. Öğrenciler Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi bünyesindeki dersliklerde bulunan ücretsiz internet, bilgisayar ve binlerce kaynak kitaptan yararlanma imkanı buluyor.
Merkez bünyesinde ki kütüphanede Felsefe, Psikoloji, Din, Sosyal Bilimler, Dilbilim, Doğa Bilimleri, Matematik, Teknoloji, Sanat, Edebiyat gibi konuları ele alan birçok farklı kitap bulunurken 21 bin 237 kitap envanteri bulunuyor. Ayrıca Ünal Türkeş Muğla Tarih Kitaplığı ve Oktay Akbal Kitaplığının bulunduğu merkezin kütüphanelerinde 7 bin 654 kitap bulunuyor.
-
BDDK, 5 finansal kuruluşu TMSF'ye devretti -
Benzinde ÖTV artışı 'Resmi'leşti... Artış kademeli sisteme alındı -
Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde gruplar belirlendi -
TESK’te Mehmet Yiğiner dönemi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Filistin-Konyaspor maçına mesaj: Kardeşliği gözler önüne seren müstesna bir örnek -
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Külliye'de -
Kocaeli Büyükşehir’den personelin gelişimine dijital katkı -
MGK'dan “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” mesajı

