YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriMuğla Büyükşehir’den Milas’a içme suyu takviyesi
Muğla Büyükşehir’den Milas’a içme suyu takviyesi
Milas ilçesi Alatepe ve Kultak mahallelerine içme suyu takviyesi sağlamak için imalata başlayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalar tamamlandıktan sonra mahalleye günde 259 bin litreye kadar ilave su sağlayacak.
MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında ekipler Milas ilçesinin Alatepe ve Kultak Mahallelerine içme suyu takviyesi için çalışmalara başladı.
Yaz aylarında kaynak sularında yaşanan azalmadan dolayı su yetersizliğinin önüne geçmek için yürütülen çalışmalarda Alatepe ve Kultak mahallelerine 2 bin 45 metre içme suyu hattı imalatı ile terfi istasyonu inşası yapılıyor. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmaların tamamlanması ile birlikte Alatepe ve Kultak Mahallelerine günde 259 bin litreye kadar ilave su sağlanmış olacak.
-
Kaldırım işgaline karşı sıkı denetim -
Kadınlar kentin değerleriyle buluşuyor -
Kadın girişimcilere Yenicuma’da satış imkanı -
Açık havada nostalji rüzgarı -
Davutoğlu'ndan 'Gelecek'i sonlandırma kararı! -
Keşan Yayla Sahili'nde bot faciası! 2 kişi aranıyor -
Beylikdüzü’nde YKS tercih günleri başladı -
Ağır Bakım'da büyük taşınma başladı

