YAŞAM
YAŞAM Haberleri'Müfettiş' bu kez Anneler için sahnede
'Müfettiş' bu kez Anneler için sahnede
Ekip Tiyatrosu 'Müfettişşş Miras Oyunu' adlı yeni oyunlarını bu kez Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi yararına sahneledi. Satılan biletlerden elde edilen gelir, TAD aracılığıyla öğrencilere burs olarak dağıtılacak.
BURSA (İGFA)- Çoğunluğunu Bursalı amatör oyuncuların oluşturduğu Ekip Tiyatrosu, yeni oyunları 'Müfettişşş Miras Oyunu'nu bu kez anlamlı bir organizasyon için sahneledi. Podyum Sanat Mahal'de seyirciyle buluşan oyundan o gece elde edilen gelir, TAD bursiyerlerine bağışlandı.
TAD üyelerinden Sevinç Şen Önel'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Müfettişşş Miras Oyunu'; Bursalı sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Oyunun finalinde başta yönetmen Serkan Çetinkaya olmak tüm ekibi kutlayan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, derneğin eğitim başta olmak üzere iyilik hareketlerine bundan sonra da devam edeceğini belirtti.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

