GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMSB: 1 ölü, 16 Bangladeşli göçmen kurtarıldı
MSB: 1 ölü, 16 Bangladeşli göçmen kurtarıldı
TCG GÖKÇEADA fırkateyni Libya açıklarında yarı baygın haldeki Bangladeşli göçmenleri kurtardı.
ANKARA (İGFA) - Türk Deniz Görev Grubunda görev yapan TCG GÖKÇEADA fırkateyni tarafından Libya'nın Misrata açıklarında, bir tekne tespit edildi. İçerisinde yarı baygın hâlde 17 düzensiz göçmenin bulunduğu belirlenen tekneye müdahale edilerek göçmenler hemen gemiye alındı.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre gemideki doktor tarafından yapılan kontrolde; 12 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu, 4 kişinin ise bilincinin kapalı olduğu tespit edildi. Bir göçmen ise sağlık personelimizin tüm müdahalelelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gerekli tıbbi müdahale yapılarak ihtiyaçları karşılanan göçmenlerin Bangladeşli oldukları ve 10 gündür denizde bulundukları tespit edildi.
Kurtarılan düzensiz göçmenler, kurulan koordinasyon sonucunda Homs Limanı’nda Libya makamlarına teslim edildi.
https://youtu.be/Vqme-KY8Loo
-
Kayseri Kocasinan'dan LGS maratonunda anlamlı destek -
Kayseri, Milli Takım için tek yürek oldu -
Gaziantep’te ÇEKÜL Kültür Elçileri sertifikalandı -
İletişim Başkanı Duran: Hakikatin sesini birlikte yükseltelim -
Siber tehditler derinleşiyor -
Bursa'da tedavileri tamamlanan yaban hayvanlar doğaya salındı -
Trabzon’da mezuniyet coşkusu -
Doğrulanmamış ilanlara geçit yok! Ticaret'ten META’ya 5 milyon TL ceza

