YAŞAM
YAŞAM HaberleriMor Yerleşke yeniden Kahramanmaraş’ta
Mor Yerleşke yeniden Kahramanmaraş’ta
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, TKDF ve Boyner Holding işbirliği ile Kahramanmaraş’ta kurulan Mor Yerleşke çalışmalarını incelemek üzere yeniden deprem bölgesine gitti
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ve Boyner Holding iş birliği ile Kahramanmaraş’ta kurulan ve şiddete uğrayan kadınların ve çocukların güvenliğini sağlayacak olan Mor Yerleşke çalışmaları devam ediyor.
Bölgede konteynerlerin kurulumu devam ederken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de alandaki çalışmaları incelemek üzere deprem bölgesine hareket etti.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner ile Kahramanmaraş’ta kurulan Mor Yerleşkede bulunan Başkan Hürriyet, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Mor Yerleşkemiz ile deprem bölgesinde zor şartlar altında bulunan kadınlar, çocuklar, yaşı nedeniyle bakıma ihtiyaç duyanlar ve engelli bireylerin koşullarını iyileştirmeyi, en temel ihtiyaçlarını sağlayarak psikososyal açıdan güvenli alanlar yaratılmasını hedefliyoruz” dedi.

-
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı -
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor -
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor -
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı -
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti -
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor -
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu -
İzmitli mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı

