YAŞAM
YAŞAM HaberleriMinik eller Bursa semalarını süsleyecek
Minik eller Bursa semalarını süsleyecek
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği, Mardin’den gelen ünlü uçurtma ustası Zahit Mungan’ın uçurtma atölyesi ile başladı. Çocuklar tarafından hazırlanan uçurtmalar 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndaki şenlikte Bursa semalarını süsleyecek.
BURSA (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi, 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için uçurtma yapma atölyesi düzenledi. Tayyare Kültür Merkezi’nde yapılan atölyeye katılan çocuklar, uçurtma ustası Zahit Mungan ve ekibinin yardımıyla birbirinden farklı uçurtmalar yaptı. Geçen yıl çıtalarla yapılan uçurtmalar, bu yıl daha farklı olarak sadece kağıtlardan yapıldı.
Çocukların büyük emek harcayarak yaptıkları uçurtmalar, Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Yunuseli Havaalanı’nda yapılacak ‘Bursa Uçurtma Şenliği’nde gökyüzü ile buluşacak.

Uçurtma Şenliği kapsamında Bursalı çocuklarla buluşan uçurtma ustası Zahit Mungan, şenliği düzenleyen ve kendisinin çocuklarla buluşmasına imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
İlk defa uçurtma yapmayı öğrenen çocuklar da hazırladıkları uçurtmaları Zafer Bayramı’nda gökyüzüyle buluşturmak için sabırsızlandıklarını söyledi.
-
Bursa Gemlik'te kültür turları yoğun ilgi görüyor -
YKS için tüm tedbirler alındı... İçişleri: 44 bin 886 personel görev başında olacak -
CHP YDK'dan ihraç dosyalarında yeni gelişme... Gökhan Günaydın'ın tedbiri kaldırıldı -
“Sınav ve Ötesi” programı gençlere rehber oldu -
Bisikletin Başkenti Konya “Velo-Cıty 2026”da dikkatleri üzerine çekti -
Kocaeli Büyükşehir’den YKS’ye özel ulaşım desteği -
Kocaeli'den YKS’ye özel ulaşım desteği -
Malatya'da şehir kütüphanesine tam not

