GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMilli yıldızımız HÜRJET artık Türk Yıldızları'nda
Milli yıldızımız HÜRJET artık Türk Yıldızları'nda
Türkiye’nin ilk insanlı jet motorlu uçağı olan HÜRJET, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları'na katıldı.
ANKARA (İGFA) - Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan HÜRJET Projesi kapsamında bir ilk daha gerçekleştirildi.
Türkiye’nin ilk insanlı jet motorlu uçağı olan HÜRJET Jet Eğitim Uçağı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları ile birlikte kol uçuşu yaptı.
SSB'nin sosyal medya hesabından "Sen yüksel, Bayrak yükselsin" denilerek yapılan paylaşımında, "Ülkemizin gökteki milli yıldızı HÜRJET, Türk Yıldızlarının arasındaki yerini alıuyor. Hafif taarruz, eğitim, devriye ve akrobatik gösteri görevleri için gün sayan HÜRJET'imizin semalardaki yolu hep bağımsız ve açık olacak“ ifadesi kullanıldı.
-
Graid Technology, KV Cache darboğazlarını gidermek için Agentic AI Depolama Portföyünü tanıttı -
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2025 yılı faaliyetlerine oy çokluğu onay -
Yüreğir’de görevden uzaklaştırılan Demirçalı’dan sert tepki! -
Dışişleri’nden Batı Şeria tepkisi: Yerleşimci terörü en güçlü şekilde kınıyoruz -
Rıza Kayaalp tarihe geçti! 13. Avrupa şampiyonluğu ile rekorun tek sahibi oldu -
Bursa’da 23 Nisan’da toplu ulaşım ücretsiz -
Özgür Özel’den 'sandığı getirin' çağrısı... Sandık sandık kazanacağız -
Sakarya’da eğitim kenetlenerek güçleniyor

