SPOR
SPOR HaberleriMilli sporcu Çebi yeniden İtalya’da
Milli sporcu Çebi yeniden İtalya’da
14 yaşındaki Türkiye’nin ilk ve tek milli karting sporcu Ayşe Çebi, Avrupa pistlerinde ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.
İSTANBUL (İGFA) - Bu sezon MOTUL Türkiye Karting Şampiyonası haricinde İtalya Karting Şampiyonası, IAME İtalya Serisi ve WSK serisi olmak üzere 3 ayrı şampiyonayı da takip eden Çebi, 23-24 Eylül tarihlerinde ACI İtalya Karting Şampiyonası 5. ayak yarışları için Castrezzato’da yer alan Franciacorta pistine çıkmaya hazırlanıyor.
16 üllkeden 60 sporcunun yer aldığı OKN-Junior kategoride mücadele edecek olan Ayşe Çebi, son olarak Türkiye Karting Şampiyonası 4. Ayak yarışında junior kategori genel klasman birincisi olarak yaklaşık 20 yıl sonra birincilik kazanan ilk kadın sporcu olmuştu.

-
Kayseri'de Atlı Dayanıklılık heyecanı -
Meteoroloji’den sağanak ve toz taşınımı uyarısı -
Kayseri Kocasinan'da baba ile çocuk satran çta buluştu -
Bursa Nilüfer Çayı’nda temizlik çalışmaları tamamlandı -
Türkiye kruvaziyer turizminde yükselişini sürdürüyor... Yolcu sayısı 455 bini aştı -
"Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı" ifadesine soruşturma! -
Türkiye ile Moğolistan arasında ticaret hedefi 500 milyon dolar -
TBMM Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan yolcusu

