GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMHP'de 'Engelsiz Yarınlara' yoğun ilgi
MHP'de 'Engelsiz Yarınlara' yoğun ilgi
MHP Genel Merkezi, “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nda Üç Hilalin Aydınlığında Engelsiz Yarınlara” programına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte partili ve partisiz çok sayıda duyarlı kadın bir araya geldi.
ANKARA (İGFA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul’un öncülüğünde düzenlenen etkinlik, partinin Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Programda, engellilere yönelik farkındalık ve toplumsal katılımın artırılması hedeflendi.
Prof. Dr. Yurdakul, programın başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçen katılımcılara ve destek verenlere teşekkürlerini iletirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selam ve mesajlarını da aktardı.
Etkinliğe MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da katılım gösterdi. Program, partili ve partisiz kadınların yoğun ilgisiyle tamamlandı.
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

