meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MHP HABERLERİ

MHP HABERLERİ Haberleri

MHP GÜRSU KADIN KOLLARINDAN CANVET'E ZİYARET

MHP GÜRSU KADIN KOLLARINDAN CANVET

Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Ayan Canvet veteriner klinigini ziyaret etti.

Ziyarete  MHP Gürsu Kadın Kolları ilçe Başkanı Ayşegül Ayan Türk tarihinde ziyaretin  önemli bir yeri olduğunu belirterek, ‘’Türkler tarih sahnesine çıktıkları günden bu yana hayata dair her işlerinde ziyaret etmeye önem vermiş ve  bu önem sayesinde yüksek faziletler göstermiştir’’ dedi.

Başkan Ayşegül Ayan  ziyarette, ‘’Geçmişten günümüze kadar  Müslüman Türk milleti umumi vazifelerde üzerlerine düşeni layığı ile yapmanın yanı sıra, toplum adına en hayırlı, en ehemmiyetli vazifeleri olan ve İslam dinininde emrettiği  ziyaret  görevlerini de hakkıyla yerine getirmişlerdir. Bizde bu kapsamda kardeşlerimizi zaman zaman ziyaret ediyoruz"dedi.

 Canver Veteriner kliniği sahibi Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan 'da "Bu mevcudiyet örgütlü ve teşkilatlı bir çalışmanın tezahüründe ortaya çıkabilecek bir durumdur. MHP Gürsu kadın kolları başkanımız Ayşegül Ayan hanımefendi bizleri ziyaret ederek personel arkadaslarımızla birlikte bizleri onurlandırmıstır. Ziyaret Türk zihniyetiyle, azmiyle, Milli ve Manevi duygularla yoğrulmuş, Vatanına, Dinine ve Bayrağına bağlı birlik beraberliği sağlamıştır. Bu  vesileyle islam aleminin ve Bursalı hemşehrilerimizin Ramazanını kutlarım" dedi



Anahtar Kelimeler: GÜRSU KADIN KOLLARINDAN CANVET' ZİYARET
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi