GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMHP lideri Bahçeli, DEM heyetini kabul etti
MHP lideri Bahçeli, DEM heyetini kabul etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile görüştü.
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşmede, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da yer aldı.
Görüşmede DEM Parti heyetinde, Bakırhan ve Hatimoğulları'nın yanı sıra DEM Parti Grup Başkanvekilleri Sezai Temelli ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit de bulundu.
TBMM'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.
Görüşme sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEM Parti Grup Başkanvekilli Koçyiğit, görüşmenin olumlu geçtiğini, görüşmede infaz yasasına ilişkin genel değerlendirmelerde bulunulduğunu söyledi.
MHP lideri Bahçeli ise TBMM'den ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın ardından çalışmalarına Meclis'te devam edeceğini belirtti.
-
Akyatan’da deniz kaplumbağaları için seferberlik -
Kocaeli Gardaşlık Buluşması’nda birlik beraberlik vurgusu -
Giresun Halk Oyunları Topluluğu Polatlı’da sahne aldı -
Ekonominin 3 yıllık yol haritası 'Resmi'leşti! -
Medusa’nın antik dünyadaki gizemli rolü... Medusa’nın binlerce yıllık koruyucu sırrı -
Tek tip ve kısa süreli diyetler kalıcı kilo kaybı sağlamıyor -
COP31 öncesi Antalya'da hummalı hazırlık -
KKTC Başbakanı Üstel: Deniz altında çalışma şartları zorlaşıyor

