GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMHP iki il teşkilatını daha feshetti, yeni atamalar yapıldı
MHP iki il teşkilatını daha feshetti, yeni atamalar yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, Bingöl ve Gaziantep il teşkilatlarının feshedildiğini duyurdu. Her iki ilde de yeni başkanlar görevlendirildi.
ANKARA (İGFA) - MHP'de bir süredir devam eden teşkilat yapısına yönelik dikkat çeken düzenlemelere bugün Bingöl ve Gaziantep illeri de katıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın tarafından yapılan açıklamada, iki ildeki teşkilatların parti tüzüğü kapsamında feshedildiğini duyurdu.
Açıklamaya göre, MHP Bingöl İl Teşkilatı, parti tüzüğünün 34, 52 ve 54’üncü maddelerinin verdiği yetki doğrultusunda feshedildi. Bu kararın ardından Bingöl İl Başkanlığı görevine Emin Varan atandı.
Benzer şekilde, MHP Gaziantep İl Teşkilatı da aynı maddeler çerçevesinde feshedildi. Gaziantep İl Başkanlığı görevine ise Mehmet Sait Kılıç getirildi.
-
Manisa'da Başkan Dutlulu Yuntdağı’nda -
Düzce’de yeni sezon kestane pazara indi -
Trabzon’da turizm moktalarının ziyaret saatleri kışa göre düzenlendi -
İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin yanında -
Ordu’da ücretsiz meslek ve sanat kursları -
Kocaeli'de idari yaptırımlara Encümen onayı -
Sekapark’ta denize ulaşan köpüklenmenin nedeni belli oldu: Firmaya 1,6 milyon TL ceza! -
16. Kocaeli Kitap Fuarı Ahmed Güner Sayar’ı ağırlıyor

