GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMeteoroloji Bursalıları uyardı, AFAD mesaj çekti
Meteoroloji Bursalıları uyardı, AFAD mesaj çekti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Bursa için fırtına uyarısı geldi. AFAD ise SMS yoluyla Bursalılara uyarı mesajı gönderdi.
BURSA (İGFA) - Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, bu geceden başlayıp 11 Mart Cumartesi gecesi saat 23.59'a kadar sürmesi beklenen uyarıda, "Rüzgarın; güney (Lodos) yönlerden fırtına (50-70 km/saat), hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" mesajı yer aldı.
Öte yandan Bursalıların cep telefonlarına da SMS yoluyla AFAD'dan uyarı mesajları geldi.
Gelen SMS'te, Meteoroloji'ye göre 11 Mart Cumartesi günü itibariyle Bursa'da kuvvetli lodos ve yağış beklendiğine dikkati çekilerek, baca zheirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olunması istendi.
-
Erzurum'da 19 yıllık eşine karaciğerini verdi -
Maltepe’de kapsamlı kaldırım işgali denetimi -
Başkan Tugay Güzelbahçe'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu -
Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak... 8 bakan eskiten tünel halen açılmadı! -
Çocuk dostu Karabağlar için 'ortak akıl' buluştu -
Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri'nden Gebze’deki stratejik projelere yerinde inceleme -
CHP’li Yazgan: Mücadelemi CHP’de sürdüreceğim -
Yanıltıcı reklamlara ağır yaptırım! 7 ayda 185 milyon TL ceza

