ERZURUM
ERZURUM HaberleriMERHUM İŞADAMI DÖLEKLİ’LER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
Hayırsever İşadamı Merhum Hacı Saffan Dölekli ve Oğlu Atilla Dölekli için Kuran’ı Kerim ve mevlit okutuldu
REFİK TEKİN / ENVER GÜLER
HABER HAKİMİYET - Erzurum Hasankale’li Hayırsever işadamı, Merhum Hacı Saffan Dölekli ve Oğlu Merhum Atilla Dölekli’nin vefat yıl dönümü dolayısıyla Kur-an'ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu
Pasinler Başta olmak üzere Erzurum’da ,12:30 Erzurum Ulu Camii, Yıldız Camii ve Cemaliye Camiinde ve bir çok camilerde Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu. Kuranı Kerim tilaveti ve Mevlidi şerif okumasına bir çok vatandaşın yanı sıra protokolda katıldı. Konuyla ilgili olarak bir çok vatandaş açıklamasında "Merhum Hacı Saffan abimiz ve Oğlu Merhum Atilla kardeşimizin vefatının yıldönümü dolayısıyla biraraya gelmiş bulunuyoruz. Kendisi bir işadamından öte değerli, güzel bir insandı. Fakirlerle fakirliği, zenginlerle zenginliğini yaşayan herkesin acısına mutluluğuna ortak olan iyi bir dostu. Ülkemiz ve Erzurum sadece baba ,oğul bir işadamını kaybetmedi aynı zamanda çok değerli hayırsever bir insanlarını da kaybetti. Allah mekanlarını Cennet eylesin. Dölekli ailesine sabır, sağlık ve sıhhat versin." dedi.
Dölekli ailesinin Hayırsever bayrağını yürüten Gürkan Dölekli ve Volkan Dölekli kardeşler merhum Atilla Dölekli için Pasinler eski Devlet Hastanesinin yerine inşaatı devam eden Camii Şerif ve külliye yapımındada bulundular.
-
Kocaeli'de anneler ve çocuklar üreterek eğlendi -
Gazze için pedal çevirdiler -
Ağrı Şeker Spor, Burhan Gökçe’nin hat-trickiyle kazandı -
Bursa'yı BAL'da 2 kulüp temsil edecek... Zafer ve Yenişehir'e Başkan Vekili Biba'dan tebrik -
Türk somonu ihracatta rekor yolunda... Üretim 75 bin tona ulaştı -
İstanbul Maltepe’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi -
İzmit'te Hıdırellez Şenliği'nin son günü coşkuyla yaşandı -
Srebrenitsa Anneleri yaşadıkları acıları özel günde anlattı

