GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMelisa Seda: Teşhir sanatın içinde var
Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var
Senaryosu Esma Şevik imzası taşıyan ve yönetmenliğini Yunus Şevik’in yaptığı “Korku Takvimi” isimli sinema filminin güzel ve başarılı ismi Melisa Seda, yaptığı açıklamayla dikkatleri çekti.
İSTANBUL (İGFA) - 13 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan “Korku Takvimi” isimli sinema filminin ünlü başrol oyuncusu Melisa Seda, sosyal medya üzerinden gelen bir soruya öyle bir cevap verdi ki kafaları karıştırdı.
Bir hayranının siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyormusunuz? Sorusuna güzel oyuncu Melisa Seda, “Teşhir sanatın içinde var benim fikrim, teşhir edemeyen sanatçı olamaz. Biz teşhirden besleniriz. Aksini iddia eden çok arkadaşım var tabi ama hepsi içten içe kendisini teşhir ettiğini biliyor aslında her sanatçı ruhundaki teşhirci duyguyu kabullenirse yolu açılıyor” dedi.
Beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Melisa Seda, ortaya attığı teşhir konusuyla filmiyle birlikte çok konuşulacak gibi görünüyor.
-
CGTN: Çin neden yazın yoğun ilgi gören bir destinasyon hâline geldi? -
Konya'da bisiklet ve aile oryantiringi heyecanı -
Kahramanmaraş'ta 7 milyon liralık hizmet -
Kahramanmaraş'ta asfalt seferberliği -
Kahramanmaraş'a dev yatırım -
İBB sağanak yağışta görev başında -
İBB'nin kadın yazar buluşmasına 7 bini aşkın katılım -
İstanbıl Kitapçısı'nda yaz buluşması

