GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMehmet Geçim’den belediyeye sitem
Mehmet Geçim’den belediyeye sitem
Keşan'da televizyon tamirciliği yapan Mehmet Geçim iş yerinin de girişi olan belediye giriş kapısının sürekli kapalı durumda olmasına tepki gösterdi.
Erdoğan DEMİR (İGFA) - Keşan Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün arka cephesinde televizyon tamirciliği yapan Mehmet Geçim, yanında bulunan belediye giriş kapısının sürekli kapalı olmasından şikayetçi durumda.
Geçim, “Müşterilerim tamir için dükkanıma gelmek istediklerinden pazaryerinin içinden gelmek istediklerinde oradaki kapı kapalı olunca diğer taraftan gelebiliyor. Burasının akşamüzeri kapanmasını anlıyorum ama gündüz kapalı olması da çok yanlış. Ayrıca belediyeye o cepheden gelecek olanlar için de bu kapının kapalı olması çok yanlış. Cumartesi günü bile bu kapı kapalı durumda bulunuyor. Bu pazaryerine gelen vatandaşlar arasında da tepkiye neden oluyor. Bu konuyu sayın belediye başkanımıza ve yetkililerimize söyledim ama hiçbir sonuç alamadık. Umarım bu haberin ardından yetkililerimiz sesimize kulak verir ve bu sorunu çözer. ” şeklinde konuştu.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

