YAŞAM
YAŞAM HaberleriMASKİ'den yağmur suyu ızgaralarına temizlik
MASKİ'den yağmur suyu ızgaralarına temizlik
MASKİ Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Salihli ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi, Mithatpaşa Mahallesi ve Kapalı Pazar Yeri alanındaki yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmursuyu ızgara temizliklerini sürdürüyor.
Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi, Mithatpaşa Mahallesi ve Kapalı Pazar Yeri alanındaki yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıklar ve çöpler temizlenerek, taşkınlara karşı önlem alındı. Vatandaşlar yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
-
Erzurum'da 19 yıllık eşine karaciğerini verdi -
Maltepe’de kapsamlı kaldırım işgali denetimi -
Başkan Tugay Güzelbahçe'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu -
Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak... 8 bakan eskiten tünel halen açılmadı! -
Çocuk dostu Karabağlar için 'ortak akıl' buluştu -
Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri'nden Gebze’deki stratejik projelere yerinde inceleme -
CHP’li Yazgan: Mücadelemi CHP’de sürdüreceğim -
Yanıltıcı reklamlara ağır yaptırım! 7 ayda 185 milyon TL ceza

