EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriMarmarabirlik Başkanı Ali Yıldız'dan önemli açıklama
Marmarabirlik Başkanı Ali Yıldız'dan önemli açıklama
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, Birlik Temsilciliğinden istifa ederek görevinin sona erdiği öğrenilen Hidamet Asa’nın, Birlik Yönetim Kurulu kararı ile Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden alındığını belirtti.
BURSA (İGFA) - 24 Temmuz 2025 Perşembe günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bahse konu kararın alındığını belirten Başkan Ali Yıldız, "İsimler Marmarabirlik’ten önemli ya da Marmarabirlik’in üstünde değildir. Bizim için önemli olan Marmarabirlik’in ortaklarına hizmet edebilmek adına, elbirliği ile Kurumu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimizdir” dedi.
Ali Yıldız, önümüzdeki günlerde Marmarabirlik’in yeni hedeflerinin ve stratejik adımlarının konu alınacağı ayrıntılı bir açıklamanın da yapılacağını ifade etti.
Başkan Yıldız ayrıca Marmarabirlik’in bundan sonraki süreçte şeffaf bir disiplin ile yönetileceğini vurgulayarak, geçmişte pürüzlü işler ve hak yiyenlerin takipçisi olduklarını, takipçisi olmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

