GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMarmara ve Kıyı Ege'de sağanak uyarı!
Marmara ve Kıyı Ege'de sağanak uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinden itibaren Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı kıyılarında yer yer kuvvetli sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Yurtta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Kasım Pazar gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. Yapılan son tahminlere göre Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak.
Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerde hava az bulutlu ve açık geçecek.
Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği bildirildi.
Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmezken, yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji, özellikle sabah saatlerinden itibaren Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı kıyılarında yer yer kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak vatandaşlara uyarıda bulundu.
Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve ani rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
-
Hava Kuvvetleri Bandosu’ndan öğrencilere moral konseri -
Nektarin ve şeftalide hasat zamanı -
Dokuz Eylül'de Rusya Kültür Günü coşkusu -
Bayram tatilinde doğa hazır: 692 korunan alan ziyaretçilerini bekliyor -
Gaziantep Besi OSB’ye yeni yol, kavşak ve altyapı müjdesi -
Trabzon'da Başkan Genç, şampiyon takımı ağırladı -
DMM'den 'sermaye piyasaları' açıklaması -
Trabzon’da bayram öncesi temizlik seferberliği

