GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMardin'de bitirilmeyen çevre yolunda feci kaza!
Mardin'de bitirilmeyen çevre yolunda feci kaza!
Mardin’de meydana gelen trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü.
Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır olmak üzere beş kişi yaralandı. Kaza, Kızıltepe ilçesine bağlı Akdoğan yolu üzerinde bulunan buğday pazarı önünde meydana geldi.
İpek Mahallesi Akdoğan caddesi çevre yolu kavşağında 33 BTS 31 plakalı transit kamyonet ve 47 AAZ 518 plakalı otomobil çarpıştı. Görgü tanıklarının 112 acil Çağrı merkezine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Otomobil ile kamyonetin çarpması sonucu 50 yaşındaki Nuh Bozdağ, 55 yaşındaki Vahap bozdağ, 52 yaşındaki Rasım Bozdağ, 35 yaşındaki İdris Türkoğlu ve 30 yaşındaki Mizgin Türkoğlu yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Kızıltepe devlet hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Nuh Bozdağ'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği yolda trafik bir süre durdu.
Çevre yolu bitirilmediği için bir hafta içinde aynı yerde 3'ncü trafik kazası yaşanması tepkilere neden oldu. Tepki gösteren vatandaşlar çevre yolu bitmediği için sürekli burada trafik kazası yaşandığına dikkat çekti. İhmalsizliklerden dolayı çevre yolunda sürekli yaşanan trafik kazları sonucu bir çok vatandaşımız yaralandığını veya hayatını kaybettiğini belirten vatandaşlar, "Burada ne kavşak var nede trafik ışıkları konuldu.Aynı güzergahta 4 tane okul bulunuyor. Okulların açılmasına bir hafta kaldı.Burada trafik yoğunluğu yaşanacak. Çocuklarımızı okula göndermekten korkuyoruz.Yetkililerin acil olarak buraya el atmalarını trafik ışıkları ve kavşak yapılmasını istiyoruz.Lutfen yetkililer sesimizi duysun" diye tepki gösterdi.
Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazanın meydana geldiği yolda trafik bir süre durdu. 1 hafta içinde 3.cü kaza yaşandı. Çevre yolu bitirilmediği için bir hafta içinde aynı yerde 3.cü trafik kazası yaşanması tepkilere neden oldu.
Tepki gösteren vatandaşlar, "Çevre yolu bitmediği için sürekli burada trafik kazası yaşandığına dikkat çekti. İhmalsizliklerden dolayı çevre yolunda sürekli yaşanan trafik kazları sonucu bir çok vatandaşımız yaralandı veya hayatını kaybetti .Burada ne kavşak var ne de trafik ışıkları konuldu. Aynı güzergahta 4 tane okul bulunuyor. Okulların açılmasına bir hafta kaldı. Burada trafik yoğunluğu yaşanacak. Çocuklarımızı okula göndermekten korkuyoruz.Yetkililerin acil olarak buraya el atmalarını trafik ışıkları ve kavşak yapılmasını istiyoruz.Lutfen yetkililer sesimizi duysun" şeklinde tepki gösterdiler
Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.
-
Berkay Şahin’in uyuşturucu testi sonuçlandı... Numuneler negatif! -
Çağrı Karakuş, Körfez futbolunda istikrarlı yükselişini sürdürüyor -
TOFAŞ’ta ilk imza Yiğitcan Saybir’e -
Başkan Aydın, Osmangazi Meclisi'nde yeni müjdeler verdi -
Gaziantep BÜSEM'de yeni iş yerlerinde anahtar töreni -
Adalet Bakanı Gürlek: 140 yeni mahkeme kuruldu -
Manisa’nın koroları uluslararası başarıya imza attı -
Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

