YAŞAM
YAŞAM HaberleriMardin'de AK Parti İl Başkanı Üncü gazetecilerle buluştu
Mardin'de AK Parti İl Başkanı Üncü gazetecilerle buluştu
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Üncü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Mardin'de görev yapan gazeteciler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
MARDİN (İGFA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Üncü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla Artuklu Öğretmenevi’nde düzenlenen programda bir araya geldi. AK Parti Mardin teşkilatı olarak bir yıllık çalışmaların değerlendirmesininde yapıldığı toplantıda, Başkan Üncü, kentin öncelikli ihtiyaçlarını istişare etti.
“Mardin için 2025 hizmet yılı olacak” diyen Başkan Üncü, şehrin tarihi ve kültürel mirası, turizm potansiyeli, tarım ve ekonomik gelişiminin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Basın mensuplarının kentin gelişimine sunduğu katkıya dikkat çeken Üncü, gazetecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
Buluşma, samimi bir ortamda sohbet ve karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.
-
Kocaeli'de anneler ve çocuklar üreterek eğlendi -
Gazze için pedal çevirdiler -
Ağrı Şeker Spor, Burhan Gökçe’nin hat-trickiyle kazandı -
Bursa'yı BAL'da 2 kulüp temsil edecek... Zafer ve Yenişehir'e Başkan Vekili Biba'dan tebrik -
Türk somonu ihracatta rekor yolunda... Üretim 75 bin tona ulaştı -
İstanbul Maltepe’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi -
İzmit'te Hıdırellez Şenliği'nin son günü coşkuyla yaşandı -
Srebrenitsa Anneleri yaşadıkları acıları özel günde anlattı

