GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMardin Valisi Demirtaş, tekne orucu tutan çocuklar ile bir araya geldi
Mardin Valisi Demirtaş, tekne orucu tutan çocuklar ile bir araya geldi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Tekne orucu tutan çocuklar ile bir araya gelerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Şehmus EDİS/ MARDİN İGFA- Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Kamor Millet Bahçesinde ‘’Tekne Orucu’’ programı düzenlendi.

Sahura kalkarak öğlen ezanının okunmasıyla tekne orucunu açan küçük yaştaki çocuklar alanda düzenlenen etkinliklerce doyasıya eğlendi. Vali Mahmut Demirtaş Eşi Beyhan Demirtaş ile beraber alanda iftar açan çocuklar ile teker teker ilgilendi.
Burada basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; ‘’Bugün Ramazan'ın 20. günü. Tabii Ramazan'da birçok etkinliğimiz oluyor. Bugün farklı bir etkinlik yapalım diye düşündük. Bugünkü misafirlerimiz çocuklarımız, çocuklarımızı çağırdık. Bugün burada 360 tane çocuğumuz var.

Bizim temel amacımız çocuklarımıza orucun ne olduğunu anlatabilmek, onları kaynaştırmak, birlikte olmak, beraber olmak, çocukları birbiriyle tanıştırmak. Anneleri burada, babaları burada. İnşallah hep beraber tekne orucuna şahitlik edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum, bugünü çocuklarımıza ayırdık’’ diye konuştu.
-
Sakarya'da Hendek Anadolu İHL Türkiye Şampiyonu oldu -
Konya Bilim Merkezi’nde gökyüzü gözlem etkinliği -
Muğla'da kozalar berekete dönüştü -
Sakarya'da Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği büyük ilgi gördü -
Manisa’da atık lastikler geri dönüşüme kazandırılacak -
İzmir Öğretmen Akademileri kapanış programı gerçekleştirildi -
200. konferansını mezun olduğu okulda verdi -
Özel Eğitim Şenliği’nde emeğin ve başarının sergisi

