EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriMaraş ve Adıyaman üreticilerine yem desteği
Maraş ve Adıyaman üreticilerine yem desteği
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezi ve ilçeleri ile Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri için yem desteği dağıtımına başladı.
ANKARA (İGFA) - Depremzede vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için 7/24 mesai harcayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgede hayvancılıkla uğraşan yetiştiricileri de unutmadı.
Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kahramanmaraş’ın merkezi ve ilçeleri ile Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri için yem desteği dağıtımına başladı.
İLK ETAPTA 550 TON BÜYÜKBAŞ, 200 TON KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YEMİ DAĞITILACAK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden “Üretimin ve üreticimizin bu zor günlerden en az hasarla çıkması için çabalıyoruz. Kahramanmaraş genelinde ve Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde silaj ve yem desteğimizi sürdürüyoruz” paylaşımında bulundu.
ABB’nin Kahramanmaraş’ta kurduğu merkezde teknik ekipler tarafından depremden zarar gören işletmeler tek tek ziyaret edilerek yem dağıtım planlamaları oluşturuluyor. İlk etapta 550 ton büyükbaş hayvan yemi ve 200 ton küçükbaş hayvan yemi hayvan yetiştiricilerine ulaştırılacak.
-
Başkan Vekili Biba: Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz -
Ankara’da yaz boyu ilaçlama çalışmaları sürüyor -
MHP İpsala’da Şimşek dönemi -
Muğla’nın gıda güvencesi uluslararası standartta -
Bursa’da anlamlı açılış: Mito kapılarını kimsesiz çocuklarla açtı! -
U.S. Polo Assn., ESPN ile “Polo in America” yayını için iş birliği yaparak Amerika’nın 250. yılını kutluyor -
İstanbul Beylikdüzü’nde muhasebe eğitimi sertifika töreni -
Manisa trafiğini rahatlatacak iki dev kavşak müjdesi

