YAŞAM
YAŞAM HaberleriMansur Yavaş yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak
Mansur Yavaş yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimin çalışmalarında yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak.
ANKARA (İGFA) - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının vatandaşlara duyurulması amacıyla yeni sosyal medya hesaplarını kullanacak.
Yavaş; bugüne kadar kullandığı şahsi hesapları ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.
YENİ HESAPLARI MANSUR YAVAŞ DUYURDU
Mansur Yavaş, seçim sürecinde kullanacağı yeni sosyal medya hesaplarını yaptığı paylaşımla duyurdu. “Sevgili ailem” diyerek açıklamasına başlayan Yavaş, “Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yavaş’ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve görüşmeleri paylaşacağı yeni sosyal medya hesapları şöyle:
Facebook: Mansur Yavaş 2023
Twitter: mansuryavas23 / https://twitter.com/mansuryavas23
Instagram: mansuryavas23 / https://www.instagram.com/mansuryavas23/
Tiktok: mansuryavas23 / https://www.tiktok.com/@mansuryavas23
BASIN YANSIMALARI DA YENİ HESAPLARDA
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın seçim süresince televizyon ve gazetelerde yer alan haber ve demeçleri de Mansur Yavaş İletişim Ofisi tarafından kontrol edilen yeni sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.
-
KKTC Başbakanı Üstel: Girne açıklarındaki deniz kazasında ölü sayısı 12’ye yükseldi -
Minik sanatçılar hayallerini sergiledi -
Öğretmen önlüğü standartları belirlendi -
Ordu Göndeliç Dağı’nda dev kış turizmi merkezi -
CHP'li Sarıbal: Bursa siyah inciri dalında çürüyor... Üzümde açıklanan fiyat maliyeti karşılamıyor! -
Kılıçdaroğlu’ndan Üsküdar ve Yüreğir tepkisi! Sandıkta alamadığınız belediyeleri böyle mi alacaksınız? -
ADD Keşan Şubesi’nden parkta tuvalet yapımına tepki -
Bursa’da Karagöz izleyiciyle buluşuyor

