GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriManisalı yüzücüler derecelerini geliştirdi
.
Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı, İstanbul Beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu’nda 26-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Genç ve Açıkyaş Bireysel Yüzme Şampiyonasında toplamda 4 madalya, 1 A Final, 5 B Final, 1 C Finali ve 17 best time yaptılar.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı sporcuları, İstanbul Beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu’nda art arda gerçekleşen iki turnuvada gösterdikleri performanslarla en iyi derecelerini yine geliştirdiler.
26-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Yıldız Genç ve Açıkyaş Bireysel Yüzme Şampiyonasına İrfan Efe Baras, Kaan Yalın Çullu, Özlem Yetim, Nehir Toker, Vahdet Efe Uyar ve Ayberk Nail Yavaş’tan oluşan 6 sporcumuz katıldı. Takımımız toplamda 4 madalya, 1 A Final, 5 B Final, 1 C Finali ile 17 best time yaptılar.
-
Kocaeli Büyükşehir’le 3 kuşak aynı masada -
Dışişleri Komisyonu'ndan uluslararası 4 kanun teklifine onay -
Manisa Soma’da 301 madenci karanfillerle anıldı -
Bakan Gürlek: Ceza infazda rehabilitasyon odaklı yeni yaklaşım sürdürülüyor -
Kadınlar Hentbolda hentbolda Bursa Süper Lig Şampiyonu -
Azerbaycan’da yapı ve yalıtım sektöründe stratejik ortaklık -
Erzurum’da 'sevgi varsa engel yoktur' programı -
İstanbul'da çarpıcı iş raporu... Gençler, gelecek arıyor

