YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisalı üretici sulamada zorlamayacak
Manisalı üretici sulamada zorlamayacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler İlçesine bağlı Çınarlıkuyu ve Tepecik Mahallelerinde atıl durumda bulunan eski içme suyu kuyularında bakım onarım ve kuyu tecrübesi yaparak, taral doldurma tesisi çalışması başlattı.
MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Çınarlıkuyu ve Tepecik Mahallelerinde atıl durumda bulunan eski içme suyu kuyularında bakım onarım ve kuyu tecrübeleri yaparak, üreticilerin daha hızlı bir şekilde taral ve tankerlerini doldurmaları anlamında taral doldurma hızlı bir şekilde taral ve tankerlerini doldurmaları anlamında taral doldurma tesisi yapım çalışmalarına başlandı.
Çalışmanın mahalle halkı ve çevre köylerde bulunan üreticiler için faydalı olacağını belirten Çınarlıkuyu ve Tepecik Mahallesi sakinleri, Manisa Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.
-
Vergi düzenlemesinde yeni oranlar Resmi Gazete’de -
Masa tenisinde şampiyonlar Ağrı’da belirlendi -
1 ve 19 Mayıs’ta raylı sistemler ücretsiz olacak -
Kayseri Melikgazi sabahın ilk ışıklarıyla sahada -
'Bonbon şekeri' Ziynet Sali'ye sahnede doğum günü sürprizi! -
Ağrı’da öğrenci yurtları ve pansiyonlara gıda denetimi -
Futbolun efsaneleri Blok3'ün dev konser tanıtımında buluştu -
Edirne’de Uluslararası Çeltik Çalıştayı başlıyor

