GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriManisalı öğrencilerden arı dünyasına mercek
Manisalı öğrencilerden arı dünyasına mercek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Salihli Alpaslan İlkokulu öğrencilerine arı dünyası farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın öğrencilere arıların dünyasını tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Salihli Alpaslan İlkokulu 2, 3, ve 4’üncü sınıf öğrencilerine arı dünyası farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.
Gölmarmara ilçesi Hıroğlu Mahallesi’ndeki Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’ne gelen 64 öğrenciye ilk olarak merkez tanıtıldı.
Arıların, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemin aktarıldığı eğitimde öğrenciler gözlem kovanını da inceledi.
Eğitimle, öğrenciler arıların dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu.

-
İnegöl'ün üstyapısı yenileniyor -
Cedit’te müjde, sevinç ve mutluluk -
Akondroplazi bireyler Bursa'yı gezdi -
Şanlıurfa’da tarihi geçmiş ürünlere geçit yok -
Bizim Çocuk Yaşam Merkezi 29 Haziran’da hizmete açılıyor -
Tek Market ağı büyüyor, 7'nci şube Saray'da açıldı -
Gölcük Şevketiye çeşmesi yeniden hayat buldu -
İtfaiyeciler arama kurtarma kampında

