SPOR
SPOR HaberleriManisalı atlet uluslararası maratonda rakiplerini geride bıraktı
Manisalı atlet uluslararası maratonda rakiplerini geride bıraktı
Etiyopya, Kenya, Moldova gibi ülkelerin yanı sıra ülkemizden de farklı illerden çok sayıda elit sporcunun mücadele ettiği “Uluslararası Kocaeli Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu’nda”, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Ahmet Bayram, temsil etti.
MANİSA (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği “Uluslararası Kocaeli Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu” bu yıl 9. kez düzenlendi.
Etiyopya, Kenya, Moldova, Malezya, Ukrayna, Fas, Endonezya, Tunus, Azerbaycan, Kazakistan, Suriye, İran, Irak ve Afganistan’ın yanı sıra ülkemizden de çok sayıda elit sporcunun ter döktüğü yarışta Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına Ahmet Bayram yarıştı.

Zorlu maratonda farkını bir kez daha ortaya koyan Bayram, rakiplerini geride bırakan bırakarak yaş kategorisinde 1. oldu.
Bayram’ı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü, önümüzdeki spor organizasyonlarında da başarılar diledi.
-
Kayseri Büyükşehir'den can dostlar için örnek hizmet -
Bursa Yıldırım'dan 'drone seferberliği' çağrısı -
Bakan Bolat Bursa’da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor kırdık -
Doruk Madencilik işçilerine 60 milyon TL ödeme... Eylem sona erdi -
KO-MEK’ten İzmit’te büyüleyen yıl sonu sergisi -
28 Nisan’da fabrikalarda ortak ses: İş cinayetleri son bulsun! -
Huawei'nin Bangkok'taki lansmanında amiral gemisi tablet sahneye çıkıyor -
MDÜ ile Aselsan Bakü arasında yüksek teknolojiler alanında stratejik iş birliği

