YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa'dan Muğla'ya takviye ekip çıktı
Manisa'dan Muğla'ya takviye ekip çıktı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisi ile büyüyen orman yangınına müdahaleler sürerken, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, takviye ekip olarak yola çıktı.
MANİSA (İGFA) - Muğla’nın Marmaris ilçesinde kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda dün akşam sıralarında çıkan yangınına ekipler tarafından müdahaleler devam ediyor.
Rüzgarın da etkisiyle yangın geniş alana yayılırken, Muğla ve çevre illerden gelen itfaiye ve orman ekipleri müdahalede bulunmaya devam ediyor.
Tam anlamıyla kontrol altına alınamayan orman yangını için Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de Başkan Cengiz Ergün’ün talimatları ile takviye olarak yola çıktı.
Geçtiğimiz yıl yaşanılan orman yangınları dikkate alınarak daha fazla kaybın yaşanmaması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri su tankerleri ve yangına müdahale araçlarıyla birlikte yangına en kısa sürede müdahalede bulunmak amacıyla harekete geçti.
Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması ve Marmaris’teki ekiplere destek verecek olan ekipler yaşanılan acının bir an önce dinmesi için çalışmalarına başlayacak.
-
Muğla Kavaklıdere'de miniklere güvenli yuva -
Balıkesir’de Yaz Spor Okulları çocukları ve gençleri buluşturuyor -
Eskişehir’de “Arabasız Pazar” 26 Temmuz’da -
Giresun Belediyesi’nden yıkama harekatı -
MEB'den YKS tercihinde rehber olacak kılavuz -
Bakan Fidan: Türkiye, ASEAN'ın Diyalog Ortağı olarak kabul edildi -
Kartlı ödeme tutarı yüzde 50 arttı -
Gaziantep’te su yönetiminde önemli başarı

