YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa'da zincir marketler denetim altında
Manisa'da zincir marketler denetim altında
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi’ne bağlı ekipler, il merkezindeki zincir marketlerde denetimde bulundu.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, gıda ve temel tüketim ürünlerinin satıldığı zincir marketlere yönelik denetimde bulundu.
Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız’ın da yer aldığı denetimde, daire başkanlığına bağlı ekipler, marketlerde bulunan ürünleri titizlikle inceledi.
Barkoddan ürün künyelerine kadar detaylı bir şekilde yürütülen denetim çalışmalarının ardından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak, fırsatçılığın önüne geçmek ve haksız kazancı engellemek için görev başındayız. Gıda ve temel tüketim ürünleri satışı yapan zincir marketlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da denetimlerimize sıkı bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerinde bulunuldu.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

