YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa'da olası taşkınlara karşı önleme devam
Manisa'da olası taşkınlara karşı önleme devam
‘Daha temiz bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesinde 600 metrelik temizlik gerçekleştirdi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede dere temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’nden geçen derede 600 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken çöpler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi.
Mahalle muhtarı Halil Oğulganmış, “MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemiz sınırlarından geçen dere düzenli olarak temizleniyor. Böylece çalışmalarla birlikte yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olan taşkınlara karşı da önlem alınmış oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi.
-
Kayseri Melikgazi zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim -
Kılca’dan engelsiz yaşam merkezi müjdesi -
Manisa Büyükşehir’den Tıp Bayramı’na özel ışıklandırma -
İstanbul'da Medeniyet Sofrası kuruldu -
Ağrı’da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona doğru -
İpsalaspor: “Hakemlere kim hesap soracak?” -
Havaalanı Kavşağı'na yeni cadde -
İzmir'de Başkan Tugay’dan sağlık emekçilerine teşekkür

