YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa'da öğrenciler Kitap Fuarına taşınıyor
Manisa'da öğrenciler Kitap Fuarına taşınıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 5. Manisa Kitap Fuarı’nı ziyaret etmek isteyen öğrencileri, Fuar Merkezine taşımaya devam ediyor.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım-4 Aralık 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan 5. Manisa Kitap Fuarına katılım sağlamak isteyen öğrenciler için verdiği otobüs desteğini sürdürüyor.
Merkez ve ilçelerden otobüs seferlerinin devam ettiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 5. Manisa Kitap Fuarı için öğrencilerimize ulaşım desteği veriyoruz. Gelen talepler doğrultusunda araçlarımız, öğrencilerimizin hizmetinde. Çocuklarımızın yeni kitaplarla tanışması ve kendilerini geliştirmesi için önem taşıyan bu organizasyonun içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fuar sonuna kadar öğrencilerimizi fuar merkezine taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

-
Kocaeli'nin sosyal hizmet modeli akademiye taşındı -
Bursa’da 46 bin içimlik uyuşturucu ele geçirildi -
Konya lojistik ve taşımacılıkta merkez -
Jandarma’dan dev operasyon... 1.107 ruhsatsız tabanca ele geçirildi -
İstanbul Maltepe’de minik zihinler satrançla güçleniyor -
Hayvan sahiplerine aşı ve küpe ücretlerinde önemli ayar... O ücretler desteklemeden düşecek -
Bursa Osmangazi’den gençlere lezzet ve kültür yolculuğu -
Osmangazi’de Orhan Kemal’in Bursa yılları yad edildi

