YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa'da Muradiye OSB trafiğine önemli hamle
Manisa'da Muradiye OSB trafiğine önemli hamle
Manisa'da Muradiye Organize Sanayi Bölgesine girişinde, Karaali konut alanının bulunduğu bölgede yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerinde inceledi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşakta özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde ortaya çıkan trafik sıkışıklığını gidermek için çalışma başlattı.
Bölgede sürdürülen çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yerinde inceledi.
Başkan Ergün’e, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Yonca Ekmekçi ile şube müdürleri de eşlik etti.

İncelemenin ardından çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmanın kısa sürede tamamlanması için ekiplerin gece-gündüz çalıştığını belirterek, “Kavşağın rahatlatılması amacıyla Manisa yönüne hareket edecek olan araçlar için serbest dönüş kolu yapımını tamamladık. Yolun genelindeki asfaltlama, bordür, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor.
Yoğun trafik içerisinde çalışan ekiplerimiz çalışmayı gece ve hafta sonu da çalışarak kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyor” dedi.
-
TÜBİTAK'ın 6. Arktik Bilim Seferi sürüyor... Kuzey Kutbu'nda iklim değişikliği araştırılıyor -
10. Altın Mobilya ödülü İnegöl'den Bulgaristan’a gitti -
2026 DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı -
Milli elektrikli tren setleri Uzunköprü-Halkalı hattında ilk sefere 22'sinde çıkıyor -
"Abur Cubur Günü"nde hurma uyarısı... Doğal enerji kaynağı ama ölçülü tüketilmeli! -
Bakan Işıkhan'dan tercih döneminde gençlere DABİS çağrısı -
Şanlıurfa'da kaçak sigara operasyonu! -
Edirne'de kokain ve skunk ele geçirildi

