GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriManisa'da Dev Adamlar mücadeleye devam ediyor
Manisa'da Dev Adamlar mücadeleye devam ediyor
Adamlarımızda Hedef İç Sahadaki Yenilmezlik Serisini Sürdürmek Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 13’ncü haftasında evinde ağırlayacağı OGM Ormanspor maçı hazırlıklarını Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
MANİSA (İGFA)- Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve ligde iddialı konumda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının son 6 haftadır bileği bükülmüyor. Yeşil-beyazlı takım, 25 Aralık Cumartesi günü saat 17.30’da karşılaşacağı OGM Ormanspor maçı hazırlıklarını da galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yapılan son antrenmandasıkı bir program uygulandı. Antrenmanın ilk bölümünde çeviklik, çabukluk ve koordinasyona yönelik çalışmalar yapıldı. Günün son bölümünde ise oyuncuları ile tek tek ilgilenen Ceyhun Cabadak, hücum setleri ve savunma oyunları doğrultusunda yaptıkları çalışmalar ile antrenmanı noktaladı.
-
Başkan Vekili Özdemir Feslikan Er Meydanı’nı inceledi -
Denizli Büyükşehir temiz gelecek için yatırımları hızlandırdı -
Ferizli Gölkent’te beklenen çalışmada sona doğru -
Büyükşehir Çocuk Şenliği Gördes’te -
Muğla Milas'taki yangın büyük ölçüde kontrol altında -
ATABEM yaz etkinleri başladı -
MERCEK kursiyeri kadınlar el emeklerini sergiledi -
Toplumsal dayanışmanın yeni adresi Meska Sosyal Tesisleri

