YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa'da depremzedelere 'içme suyu' için abonelik kolaylığı
Manisa'da depremzedelere 'içme suyu' için abonelik kolaylığı
Manisa'da depremzedelerin içme suyu aboneliklerinde ve ücretlerinde kolaylık sağlanacak.
MANİSA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulunda deprem felaketi sonrasında Manisa’ya yerleşecek vatandaşlar için yerel mecliste önemli bir karar alındı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün, 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulunda deprem bölgesinden ayrılarak Manisa’ya yerleşen depremzedelerden, depozito, açma bedeli ve sözleşme bedelinde ücret talep etmemesi ve 12 metreküpe kadar su kullanımda da temsili olarak 1 TL ücret alması kararlaştırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün gündem maddesini okumasının ardından yapılan oylamada depremzede vatandaşlara içme suyu aboneliklerinde sağlanacak olan kolaylık Meclis'ten de oybirliğiyle geçti.

-
Ağrı Dağı eteğinde Bilim Kafe buluşması -
Kanal İpsala projesinde çalışmalar sürüyor -
'Rota Maarif' platformu devrede... LGS tercihlerinde rehber olacak -
Srebrenitsa Soykırımı'nda katledilenler Bakırköy'de unutulmadı -
Kocaeli’de 'Ana Ocağı Aile Yaşam Parkı' için ilk adım atıldı -
Denizli Büyükşehir’in kampında Gri Koç gençlerle buluştu -
Konya Büyükşehir'den 'Avrupa Bisiklet Başkent Konya' temalı fotoğraf yarışması -
Bursa Yenişehir’in ana arterleri sıcak asfaltla yenilendi

