DÜNYA
DÜNYA HaberleriManisa İtfaiyesi Libya'nın yanında
Manisa İtfaiyesi Libya'nın yanında
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, sel felaketiyle sarsılan Libya’da tahliye çalışmalarını sürdürüyor. Bölgedeki çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara moral de olan Manisa İtfaiyesi, bölgedeki çocuklarla da yakından ilgileniyor.
MANİSA (İGFA) - Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz Eylül ayında Libya’nın doğusunu vuran “Daniel” fırtınası, ülkenin Bingazi, Beyda, Merc, Suse ve Derne kentlerinde sel felaketine neden olmuştu.
AFAD görevlendirmesiyle bölgedeki çalışmalara destek olmak için Libya’ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Derne kentinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bir yandan tahliye çalışmaları yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, diğer yandan bölgedeki çocuklar başta olmak üzere, vatandaşlara moral olmak için de gayret sarf ediyor.

Bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten ve çalışmalarda yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, yaşanan felakette yaşamını yitirenlere rahmet ve Libya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

-
Batman Gercüş'te çocuklarla 'sağlıklı' buluşma -
Şanlıurfa Jandarması'ndan hasat sezonunda sıkı trafik mesaisi -
İstanbul'da Otokoç'a silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı! -
Fatsa Fener Adası yeni sezonda ziyaretçilerini bekliyor -
Enerji verimliliğine 20 milyar doların üzerinde yatırım hedefi -
Başkan Genç: “Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” -
Batman Sason'da gençler YKS öncesi moral buldu -
İletişim Başkanlığı'nın İngilizce web sitesi blok zincirde

