YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa Cider Yolu'ndaki çalışmayı Ankara'ya taşıdı
Manisa Cider Yolu'ndaki çalışmayı Ankara'ya taşıdı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün, Cider yolundan Menemen yoluna bağlantı sağlanabilmesi amacıyla Büyükşehir tarafından mevcut bölgede yürütülen kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temaslarında, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret etti.
Başkan Ergün, ziyarette Cider yolundan Menemen yoluna bağlantı sağlanabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yürütülen kamulaştırma çalışmaları hakkında Güldal’a bilgiler verdi.
Bir yandan kamulaştırma çalışmalarına devam ederken, bir yandan da uzlaşma sağlanan binalarda yıkım çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ”Mevcut bölgede kamulaştırma çalışmalarını hızla tamamlayarak, Muradiye ve Menemen güzergâhına alternatif yol oluşturmayı, aynı zamanda da şehir merkezindeki trafiğin daha sağlıklı işlemesini hedefliyoruz ”dedi.
Kamulaştırma yapılacak olan alanda TMO’ya ait parsellerin bulunması ile ilgili Güldal ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, Güldal’a göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
-
Antalya'da çölyak hastaları glütensiz sofrada buluştu -
Bursa Nilüfer’de “Bizim Ev”den engelsiz yıl sonu -
Bursa Osmangazi’de ‘Miras Değil Mübarek 2’ ayakta alkışlandı -
İstanbul'da D-100 Cevizli Kavşağı Üst Geçidi güçlendirildi -
BTSO’nun ticaret heyetine Etiyopyalı firmalardan büyük ilgi -
İzmir'de ilmek ilmek dayanışma -
Mersin’de Engelsiz Bocce Turnuvası -
Otobüs bilet iptallerinde yeni hak! Sefer başlayıncaya kadar iptal yapılabilecek

